Translate

-Бързи пари за финансиране на собствен бизнес?

Имате бизнес идея.

Ако Вие разполагате с голяма идея за бизнес и сте ентусиазирани да я приведете в действие, но това което не Ви достига са парите за започване. Стартовия капитал е препъни камъка за повечето предприемачи. Вероятно често Ви се случва, още преди да сте получили заплатата си, списъка с чакащите плащания да е готов, като понякога застрашително се доближава или даже надхвърля очакваните от Вас постъпления.

Приоритетите от личен валутен борд.

Ограниченията или личния валутен борд си казват думата и Вие обикновено плащате първо онова, което считате за най-важно. Т.е. приоритетите си казват думата. Но дали винаги ги подреждате правилно? Кое да поставите на първо място? Ето, това е една от тайните на богатите. Научете се да отделяте първо пари за себе си! Преди да се отчетете за сметките си пред Енергото, БТК, ВиК, топлофикация, кафенета, магазините... отделете пари за себе си!

Ако имаш две парички...

Казано е: „Ако имаш две парички, дай едната за хляб, а другата отдели за себе си и я вложи така, че и утре да имаш 2 парички.“ Ключовата дума тук е „вложи“ и ако така погледнете на по-долу описаните Базови програми - като на вложение, което ще увеличи Вашите доходи, а не като на обикновен разход, тогава съвсем ясно ще осъзнаете големите възможности, които те Ви предоставят. Но ако все пак парите са проблем за Вашия бизнес, не се притеснявайте!
Огледайте се! Парите са навсякъде около Вас!
  • - ненужни вещи, отлежаващи с години по стаи, килери, тераси, изби и тавани - пуснете и разлепете обяви и ги разпродайте;
  • - порочни навици (кафе, цигари, алкохол ...) - спестете двойно - и бъдещите здравос-ловни проблеми (които ще Ви струват още пари) и малко пари за доходни вложения;
  • - роднини, които могат и искат да Ви помогнат, но не знаят, че го искате (даже им обещайте лихва или дялово участие в печалбата).

Взаимоспомагателна каса за безлихвен заем.

И ако всичко това не Ви помогне (което ще е много чудно), възползвайте се от взаимо-спомагателната каса или от многобройните краткосрочни заеми, които вече се отпускат само срещу лична карта. Но ако искате да научите още изгодни начини за бързи пари по финансиране на собствен бизнес начинание, както и как да си осигурите (самостоятелно) наистина безлихвен заем (около 1000 лв), при това без формалности, документи, обосновки, гаранции ..., търсете подробности в нета с израза "безлихвен заем".
----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

22 коментара:

  1. Обикновено понятието "бързи пари" с свързва с нуждата от спешно получаване на пари назаем. Внезапни проблеми с автомобила, нуждата от спешен ремонт на апартамента, забавяне в изплащането на работните заплати, Необходимост на се подготви първокласника за започване на училище, или преминаване през спешно лечение,
    Всичко това са случаи, които рязко излизат от плановете ни за близкото бъдеще. А приятелите или роднините не винаги са в състояние да ни заемат пари, просто защото може да не разполагат с нужната сума. Всички тези обстоятелства ни принуждават да прибягваме до услугите на фирмите за бързи пари и заеми, при това с доста солени условия.

    ОтговорИзтриване
  2. Обикновено фирмите за "бързи пари" (заеми) предлагат удобно обслужване, в т.ч. и по домовете на хората и сравнително бързо вземане на решение за отпускане на заема в размери от 100 до към 1000 лв.

    ОтговорИзтриване
  3. Сроковете за подобен вид бързи заеми са сравнително кратки - от 1 до 3 месеца, но при желание, могат да се предоговарят, ако по някаква причина не успявате навреме да върнете заетите пари.

    ОтговорИзтриване
  4. Редица фирми и компании за бързи кредити и заеми предлагат доста удобно обслужване, в т.ч. и с посещение по домовете на заемателите, но това се включва в цената на заетите пари. Съотнесено към сравнително краткия срок на договора, излиза, че лихвата е твърде висока. Такива заеми трябва добре да се обмислят.

    ОтговорИзтриване
  5. Вземането на заем е удобно - неудобното е, че парите трябва да се връщат и то с лихва, а има и предварителни такси. Но днес не е трудно да се заемат пари, даже като се попълват заявки през интернет. В някои случаи, може да имате парите на разположение буквално за минути 30 - 60. Много често това става без залози, без попълване на бумаги.

    ОтговорИзтриване
  6. При наличието на толкова много финансови услуги, вече не се налага да прибягвате до приятели и роднине ако Ви трябва заем, при това - бърз. Освен това, вече и процедурите по оформяне на заема са опростени и бързи. Остава да си подберете оптималната сума, която Ви устройва, като с готовите калкулатори на повечето сайтове за заеми, сами може да си пресметните лихви, такси, погасителни вноски и други подробности по заеманите пари.

    ОтговорИзтриване
  7. Напоследък, все по-голяма популарност придобиват бързите пари, взети на заем през интернет. В нета се оформят документите, а заемателя си избира възможно най-близкия офис на фирмата, от където да си получи парите. Предлагат се много улеснения, предаване по определен маршрет (в движение). Заплащането в тези случаи е около 2% дневно.

    ОтговорИзтриване
  8. Да се погасяват бързите заеми е също така лесно и удобно (стига да разполагате с пари), както и да бъдат получени. Това става във всеки офис на фирмата за заеми, като няма значение от къде точно е получен заема. Някои фирми предоставят възможност да се правят вноски и през банкомат.

    ОтговорИзтриване
  9. Обикновено, бързи пари от интернет се получават от специализирани фирми за онлайн заеми, чрез попълване на сравнително проста анкета. Има изисквания към възрастта да е между 21 и 65 години, да има постоянен източник на доходи. Добре е да живеете или пребивавате в селище, в което компанията има офис. Понякога е възможно да се предоставят пари чрез банков превод по сметка.

    ОтговорИзтриване
  10. Положителните отзиви на клиенти са най-добрата препоръка за Вас, ако имате развиващ се собствен бизнес, още повече, че по този начин, една голяма част от тях ще се обръщат повторно към Вас за услуги и така се превръщат в постоянни клиенти. Погледнато отвсякъде, си заслужава да печелите добри отзиви за работата си. Освен добър основен продукт, се старайте да предлагате и добро обслужване - бързо и неформализирано приемане на поръчките, незабавно изпълнение, без уговорки отстраняване на дефекти и проблеми, бързо оформяне на рекламации. Работете в строго съответствие със закона, за да си гарантирате спокойно бъдеще и дългосрочност на дейността, защото един бизнес трябва да разчита и да се гради не за ден - два, а с години, особено когато това се отнася до бизнеса с отпускане на бързи пари под формата на краткосрочни заеми.

    ОтговорИзтриване
  11. За да изпълните минималните изисквания за заемане на бързи пари, трябва да имате постоянен доход, да сте с българско гражданство, да сте на възраст от 21 до 65 години, да имате мобилен телефон, да живеете и работите в района, в който кандидатствате за заем. Ако отговаряте на тези условия, вероятността да се сдобиете с бърз кредит е по-голяма.

    ОтговорИзтриване
  12. От къде могат спешно да се вземат пари? Естествено, от фирмите за бързи кредити, но ако имате готовност да понесете много сериозни лихви. Иначе, ще Ви е съвсем "ясно" и "прозрачно" какво имате да връщате, но това не го прави по-малко. Но всеки знае себе си - винаги в живота възникват неочаквани ситуации, изискващи една или друга степен на спешност. И ако до заплатата остават няколко дни, но не може да чакате, добре да потърсите добър вариант за заемане на нужната Ви сума, с възможността час по-скоро да я върнете, при това с минимални щети.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Даже и най-бързите заеми, за да бъдат оформени, изискват време и търпение, а също да са налични необходимите документи - всяка фирма има различни изисквания, затова е добре предварително да се информирате за точния списък. И ако се окаже, че някакъв изискуем документ липсва, оформянето на кредита спира, колкото и да Ви трябват за момента парите. Така че имайте едно на ум.

      Изтриване
  13. Заемането на бързи пари се налага обикновено преди заплата, с идеята щом тя бъде получена, заема да се върне. Но това е доста скъпо платено нетърпение. Ако знаете фактически колко голяма лихва плащате за своето нетърпение, със сигурност ще Ви се отще повече да заемате такива пари. Още повече, че това няма общо с финансиране на собствен бизнес, което трябва да става много внимателно и обмислено и при възможно най-добри условия, в т.ч. и ниски лихви.

    ОтговорИзтриване
  14. Съществува понятието микро заеми, като възможност да се вземат сравнително бързи пари на заем, но трябва доста да се внимава с условията. От финансова гледна точка те са по правило неизгодни. Но в някои случаи, възможността да заемете пари до получаването на следващата заплата, може да се превърне в истинско спасение в някои ситуации. Така че, рисковете трябва да се преценяват комплексно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Микрозаемите са вид краткосрочни заеми, с помощта на които може удобно да се снабдите с бързи пари, от които имате нужда срочно, от днес за вчера, без да се налага да безпокоите свои близки хора - роднини, познати. Но това определено не са пари за захранване на собствен бизнес, освен в случаите, в които сте абсолютно сигурни (и това се основава на многократен положителен опит от преди), че сделката е изгодна и като я осъществите, ще сте в състояние веднага да изплатите заема с начислената (не малка) лихва. А в случая Вие ще спечелите от това, че не сте пропуснали тази възможност и не сте нарушили системата на функциониране.

      Изтриване
  15. Има различни форми за микрозаеми, чрез които могат да се осигурят сравнително бързи пари за Вашия бизнес, но те обикновено са скъпи, поради което са приложими само в извънредни ситуации - при очаквано, но все още бавещо се плащане от контрагенти, така че да е сигурно, че бързо ще погасите задължението, без да трупате прекомерни лихви по него.

    ОтговорИзтриване
  16. В ситуации, когато Ви е нужна неголяма сума пари и то бързо, да ги получите в най-кратки срокове, не е необходимо да чакате на опашки в банките и да потвърждавате своята финансова стабилност. Вече има достатъчно онлайн услуги за бързо заемане в заем на малки суми пари, обикновено между 100 и 1000 лв, което става буквално за 20 - 30 минути като време за оформяне и получаване на същия ден. Днес да се оформи микрозаем в удобно за Вас време е лесно и просто и не изисква много усилия. Разбира се, това си има своята цена.

    ОтговорИзтриване
  17. Не е добре да вземате на заем бързи пари на стойност повече от 50% от Вашите месечни доходи, които може да покривате за съответния период на договора. И изобщо не вземайте пари, ако не сте уверени, че ще сте в състояние на ги върнете в срок и без усложнения.

    ОтговорИзтриване
  18. Причините, поради които си заслужава да се вземе микро заем, под формата на бързи пари за собствения бизнес, погледнати от към заемателя, не са много. Освен ако сте изключително опитен във воденето на конкретния бизнес, правите го от години, имате напълно ясна представа от къде ще дойдат приходите за погасяване на заема, напълно сигурни сте, че сделката е ефективна и разполагате с известни буфери, ако все пак нещата се объркат. Но ако вие сте всичко това, което споменахме, едва ли ще попаднете в ситуация да се нуждаете от бързи пари.

    ОтговорИзтриване
  19. Що ми се струва че тук са си направили реклама фирмите отпускащи бързи заеми !!! Аз бих казал пък друго . Ако не сте имали шанса да спестите примерно през 5 год . си трудов стаж , никога не вземайте "бързи пари" в заем .

    ОтговорИзтриване
  20. Повод да се потърсят бързи пари на заем е необходимостта да се извърши срочна покупка или при възникване на непредвидени разходи (за лечение или подобно), но това не бива да се превръща в постоянна практика, понеже така се подхранват с лихви заемодателите, а това се отразява зле на собствения бизнес.

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари. Публикуват се след одобрение на редактор.

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Посетители

Translate / Перевод

Архив на блога

Последователи - Абонати: