Translate

Къщички за домашни любимци | dLambow

 

Как да започнете бизнес с къщички за домашни любимци?

 

Домашните любимци имат все повече почитатели

Едва ли е необходимо да Ви убеждавам, че домашните любимци от ден на ден се радват на все повече почитатели и има бизнес в тази работа. А когато се случи някоя трагедия с животинче, интересът многократно нарасва.

Къщички за домашни любимци
Къщички за домашни любимци



 

Къщичка за домашния любимец

Хората са много предвидими и от това Вие може да направите добър бизнес. Те разсъждават за своите домашни любимци, като за себе си. Щом те са облечени и подслонени, считат че и техния любимец трябва да си има свои дрешки и къщичка.

 

Е, какво чакате? Нали е казано, „Намери потребност и я удовлетвори, за да останеш под пари.“ Ето я потребността - къщички за домашни любимци. Ако малко се поразтичате, от това може да направите не лош бизнес.

При това бизнесът е перспективен и се разраства. 

Все повече хора ппроявяват интерес към надомна компания от живинка. Все повече ще се увеличават загрижените стопани, които ще искат да създадат максимално уютни условия за своите любимци.

Как да започнете с къщичките?

Всеки бизнес започва с проучването. Разгледайте ... всевъзможни детски книжки, списания и комикси. Поинтересувайте се от мултипликационните филми. Там ще намерите изобилие от идеи за своя бизнес. Изрязвайте, копирайте, скицирайте и събирайте в папките.

 

Това са Вашите идейни бизнес - проекти

След време започнете да класифицирате находките си по видове, предназначение, големина. Помислете за конструкцията и за установяване на модулна система. Идеи пак може да почерпите от детски игри, кубчета, катерушки или паркови играчки.

Скицирайте елементите и детайлите и започвайте работа. 

Изгответе няколки серии и модификации. Изпипайте ги добре. Поиграйте си с дизайна и с оцветяването.

 

Не пренебрегвайте въпроса с оригинално бизнес - наименование

Направете го нещо игриво, загрижено за благополучието на животинките в къщи. Поиграйте си с изображението. Направете го с ярки, впечатляващи и отличаващи се разцветки, така че да не могат да Ви сбъркат с друг.

Накрая залепете стикери върху своите бизнес-мостри с фирменото Ви наименование и телефона за връзка с Вас.

Направете си каталог

Натоварете всичко в колата и закарайте продукцията си на фотограф за заснемане. Подберете най-добрите снимки, подретете ги в албум и ги надпишете. Оформете серии и модификации.

 

Отделно подработете своята ценова листа. 

Предвидете възможности за отстъпки при големи поръчки или за постоянни клиенти. Сложете надбавки за спешно изпълнение или работа в почивните дни.

Така ще се сдобиете със собствен бизнес каталог, ценова листа и остава ... да надуете свирките (рекламата). Задължително преди това си подгответе офертите. И като зазвъни телефона - действайте.




Рекламирайте и продавайте къщички

Всичко останало е въпрос на добро отношение към хората и техните любимци. А за това те ще Ви позлатят от главата до краката. Но най-малкото няма да останете без работа, даже и в на голямата криза за бизнеса, пък ако ще тя да е и глобална.

 

 

----------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари. Публикуват се след одобрение на редактор.

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Посетители

Translate / Перевод

Последователи - Абонати: