Translate

Идея за бизнес за красиви хора.

Започване на собствен бизнес.

Често при започване на собствен бизнес, хората страдат от различни предрасъдъци и така само губят. Много хора си мислят, че модели могат да бъдат само млади красиви момичета с безупречен външен вид. А това далеч не е така, защото често може да видите реклами на стоки, които се представят от хора, за които много трудно може да Ви мине през ума, че са модели, а те са именно такива.

Манекен на средна възраст.

Да речем, случая с едни популярни бои за боядисване на жилища - „манекенът“ е мъж на средна възраст, доста нисичък, при това закръглен и заплешевяващ, но като са го облекли в работнически комбенизон, се е превърнал в идеалното рекламно лице за конкретната стока. Една млада, префънцутена манекенка дали би могла по-добре от него да рекламира бои, лакове, бормашини, моторни триони, трактори.

Модели с конкретни дадености.

Освен това, много често се търсят и модели със свои конкретни дадености - ръце, гръб, ходила, гърди и т.н. за рекламиране на специфични стоки - кремове, лак за нокти, стелки и др. Е, казаното до тук би следвало вече да е пораздвижило фантазията Ви, защото тя най-добре ще Ви покаже, че всеки един човек може да си изяви като идеалния манекен, за подходящия за него случай.

Познавате ли себе си за бизнес?

Въпросът е познавате ли добре себе си, така че да сте в състояние да оцените своите положителни и отрицателни качества и на тази база правилно да се насочите. Останалото е си е просто ... РАБОТА. Но нали именно това Ви интересува! Това беше идеята за вид бизнес, свързан много пряко с рекламата. По-нататък, мисля, че и сами може да продължите.
----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари. Публикуват се след одобрение на редактор.

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Посетители

Translate / Перевод

Последователи - Абонати: