Translate

Продажбено писмо - идея за бизнес, която може да Ви позлати.

Идеи за бизнес с продажбено писмо

 Продажбеното писмо е идея за бизнес, която може да Ви позлати.

 

Идеи за бизнес

Има различни идеи за бизнес, в т.ч. и да се продават космически пътешествия. Но когато тепърва започвате такъв, по-добре е да заложите на нещо по-достъпно, без специални вложения, както се казва "От нищо, нещо." В тази връзка, сигурно много често чувате, че в един магазин работят не продавачи, а консултанти. 

Факт е, че всеки търговец трябва да премине определена професионална подготовка, за да бъде успешен продавач (не е като някое младо момиче, препречило входа на магазина с цигара в уста).

 

Бизнес без продавачи.

Как ще Ви се хареса бизнеса да се продава успешно на клиентите, като се съкратят или даже съвсем се избегнат продавачите - консултанти? Но колкото и да е успешен един търговец, той все пак струва доста пари и време на собственика за подготовка, натрупване на опит, преквалификация... 

 

Продажбено писмо отменя професионалните продавачи

Има ли друг начин в Да, такъв начин има и той се постига като си предварително си подготвите подробна, продаваща сама оферта или продажбено писмо и после единствения Ви ангажимент е да направите така, че тази оферта да се разпросртанява сред колкото е възможно повече Ваши потенциални клиенти.

Специална оферта.

Не искам да кажа, че това е твърде лесно, нито че ще успеете да завъртите колелото за един ден. Но по този начин ще продавате без продавачи, не само на клиентите си, които лично посещават Вашия магазин, склад или офис, но и на отдалечени от Вас клиенти, даже ако са на другия край на Земното кълбо - просто като им изпращате по пощата или по e–maila своята специална оферта. На това му се вика бизнес! Сладка работа!

Оферта "убиец" - вършеща сама продажби (без продавач).

Общо взето, всеки знае как да спатара някаква оферта. Така, че това е идеята и се надявам тя да Ви влезе в работа на първо време. Но ако искате да научите една от най-съкровените тайни на офертата „убиец“, както и всички подробности по изготвянето на "вършеща сама продажбите" оферта, която наистина ще продава вместо вас и без продавачи, 

тогава най-добре е час по-скоро да се абонирате за някоя безплатна рекламна поредица, която сега или в бъдеще ще Ви даде доста ползотворни идеи в това направление. Защото е казано "Да правиш бизнес без реклама е като да мигаш натъмно. Ти знаеш, че го правиш, но не и останалите."

Още подробности по съставянето на вършещо работа (продажби) продажбено писмо вижте тук...
----------
Още препоръки и коментари по темата вижте по-долу в коментарите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари. Публикуват се след одобрение на редактор.

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Посетители

Translate / Перевод

Архив на блога

Последователи - Абонати: