Translate

Идея за бизнес от стъклени бутилки.

С тази идея за бизнес може да изкарвате пари от най-обикновени стъклените бутилки.
Стъклени бутилки, между които и много оригинални, има навсякъде наоколо. Не знам какво Ви говори това на Вас, но аз виждам тук великолепна възможност за бизнес.

Защо? Защото едно от най-любимите неща за бизнеса по света е ... безплатната суровина. А бутилките са именно това. Даже след време да решите и да организирате изкупуване, поради ниската конкуренция, това може да става на много ниска цена.

Остава да решите какво да правите от тях и как. Аз ще Ви подскажа (за това са идеите) - правете оригинални вази и лампиони. И още малко ще Ви подскажа как може да режете стъклото - с топлина и студ.

Ако мразите да Ви боли главата от мислене, поръчайте си една наша технологична разработка именно за това как да режете стъклото на бутилки с гладък срез и направете цял бизнес от тази идея.

Според мен сувенири ще се търсят винаги. Бутилките са безплатна и достъпна суровина, буквално на една ръка разстояние от Вас (без разходи за транспорт, похабяване...). Има богат избор от форми и цветове на бутилките. Получаваните продукти са оригинални и едва ли ще имате сериозна конкуренция. С една дума бизнес идея - мечта, стига да Ви се работи продуктивно.
----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари. Публикуват се след одобрение на редактор.

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Посетители

Translate / Перевод

Архив на блога

Последователи - Абонати: