Translate

Идея за собствен бизнес в интернет

Реклама за бизнес.

Както знаете, безброй фирми и компании у нас и по целия свят плащат милиарди долари годишно за реклама на бизнеса си във вестници, списания, телевизии, радиа. Но никой не може да им каже срещу тези пари ТОЧНО колко читатели, интересуващи се ТОЧНО от тяхната дейност, прочитат именно техните рекламни послания.

Интернет технология.

Този проблем генерално се решава от нова и авангардна Интернет технология. Тя позволява на рекламодателите да си поръчват точно до колко целеви, заинтерисовани читатели да стигне реклама, за която плащат. От друга страна, читателите са се абонирали само за такива реклами, които ги интересуват. Този нов метод набира от ден на ден все по-голяма скорост и не след дълго почти всеки жител на планетата ще е определил точно какво го интересува и компаниите директно ще му плащат, за да прочете новости за тяхната дейност.

Собствен бизнес в интернет.

За сега целият този бизнес е само в зародиш и тук се корени възможността да го превърнете в златна мина за себе си, като се изкачите на гребена на вълната. Ако питате мене, това е бизнес - мечта! Но за да го овладеете напълно е необходимо да подходите съвсем сериозно, старателно и да решите, че това е бизнеса, за който наистина си заслужава да отделите необходимото време и усилия. До тук беше бизнес идеята и ако сте поне малко предприемчиви, вероятно ще се справите добре. Влизайте в интернет - там всичко необходимо го има.
----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари. Публикуват се след одобрение на редактор.

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Посетители

Translate / Перевод

Архив на блога

Последователи - Абонати: