Translate

Умножавайте бизнеса си.

Трудно ли се започва собствен бизнес?

Освен, че много хора започват собствен бизнес в тези бурни години на съкращения, ликвидации, преструктуриране, доста от тях се и провалят. Трудно е да улучиш изведнъж! Но в такива случаи обичайно е усилията да продължат в друга насока, в друг вид бизнес, а не да се връщаме отново към наемния труд за друг работодател. Ще попитате "Къде е ползата?“.

Защо някои успяват, а други не?

Отговорът е прост и това което ме подлудява, е че съвсем малко хора го разбират. Те просто не знаят истинския начин да се прави бизнес . Защо е необходимо да се провалите и чак тогава да се замисляте за нещо ново?

Тайната е проста - развивайте повече от един бизнес в едно и също време. 

Както е съвсем нормално - вашият бизнес ще има и успехи и неуспехи. След добрите дни ще идват лоши. Да, наистина е много по-просто отколкото изглежда, но вие вероятно никога не сте се замисляли за това. Не стойте само на една работа.

За повече сигурност и постоянство на доходите.

Практиката ще ви убеди, че започването на повече от един бизнес едновременно е правилния подход за повече сигурност и постоянство на доходите Ви. По-лесно е да се изкарат  по 2000 лв. месечно от 10 различни източника отколкото да се изкарат 20000 лв. от един бизнес. Фактът е, че наистина успелите хора в света, развиват повече от един бизнес , а след това ... продава.

----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари. Публикуват се след одобрение на редактор.

Популярни публикации - В помощ на българите у нас и по света:

Посетители

Translate / Перевод

Архив на блога

Последователи - Абонати: